15.5 C
Stege
lørdag, 30. september 2023

Velkommen til Vordingborg Kommunes nye kommunaldirektør

Den 1. marts 2022 tiltræder Kristina Sloth som Vordingborg Kommunes nye kommunaldirektør. Det har en enig kommunalbestyrelse besluttet.

Mest læste

Den 1. marts 2022 tiltræder Kristina Sloth som Vordingborg Kommunes nye kommunaldirektør. Det har en enig kommunalbestyrelse besluttet.

Den tiltrædende kommunaldirektør er 54 år, og uddannet cand.merc i Strategi, Organisation og Ledelse fra Handelshøjskolen i København.

Kristina Sloth er den nuværende vicekommunaldirektør i Lejre Kommune, en stilling hun har haft siden 2019. Her har hun haft ansvaret for blandt andet, Børn og Unge, Kultur og Fritid, tidlig indsats og konkrete større anlægsprojekter. Desuden har hun arbejdet med udviklingen af direktionen og chefgruppen.

Kristina Sloth har en bred indsigt i alle de kommunale områder og en solid erfaring med økonomistyring og ledelse af chefer, ledere og medarbejdere med i bagagen. Så jeg er sikker på, at vi har fundet den helt rigtige til at fortsætte den positive udvikling her i Vordingborg Kommune.

– Mikael Smed

Kristina Sloth ser frem til nye udfordringer i Vordingborg Kommune

”Jeg glæder mig meget til at arbejde i og for Vordingborg Kommune. Kommunerne er for mig at se den vigtigste brik i det danske velfærdssamfund. Jeg er drevet af at forvalte dette ansvar og bidrage til, at vi gør en positiv forskel for borgerne og virksomhederne. Vordingborg Kommune har mange styrker og muligheder for vækst og udvikling” siger Kristina Sloth.

Hun afløser den tidligere kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune, som er blevet direktør i DM.

Privat er Kristina Sloth bosiddende i København, er gift og har to børn på 21 og 24 år.

- Annonce -spot_img

Flere Nyheder

SKRIV ET SVAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her

- Annonce -spot_img

Seneste Nyheder