4.5 C
Stege
tirsdag, 12. december 2023

Kommunen advarer: “PARKERINGSVAGTEN ER TILBAGE”

Mest læste

Ifølge Vordingborg Kommune har de oplevet et øget antal parkeringsproblemer i løbet af de sidste par år, og mener derfor at der er behov for handling.

Derfor genoptog parkeringsvagten den 1. februar sit arbejde, efter en pause på cirka to år. Formålet med den nye P-vagt er at sørge for, at parkeringsreglerne bliver overholdt for at forbedre både trafiksikkerheden og fremkommeligheden i kommunen.

Formanden for Klima- og Teknikudvalget, Anders J. Andersen, mener der er mange fordele ved at genindføre parkeringskontrollen i Vordingborg Kommune:

Parkeringskontrol har ganske vist længe været genstand for debat, fordi opgaven er ressourcekrævende på grund af kommunens store geografiske omfang, og fordi det er logistisk svært at sikre, at alle parkeringsrestriktioner bliver overholdt i hele kommunen. Men nu er tiden inde til at få ryddet op i bybilledet og de mange ulovligt parkerede køretøjer i vores handelsgader og -stræder. Dermed kan der skabes mere tryghed og bedre fremkommelighed for borgerne, idét der bliver frigjort mere plads til mere liv og aktivitet i byen. Beslutningen vil uden tvivl også komme cafeer, restauranter og andre vigtige erhvervsdrivende i vores handelsbyer til gavn, fordi der vil blive skabt et tryggere miljø for de handlende

– Anders J. Andersen.

Vordingborg Kommune nævner at de i de første to uger i februar kun udstedte “flinkesedler” til ejere af biler, der var parkeret på en uhensigtsmæssig måde. Imidlertid blev der udsendt afgifter, hvis en bil havde været parkeret på en sådan måde, at det havde været til gene eller fare for andre trafikanter.

- Annonce -spot_img

Flere Nyheder

SKRIV ET SVAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her

- Annonce -spot_img

Seneste Nyheder