16.1 C
Stege
lørdag, 24. september 2022
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Alice i Eventyrland

15. april 15:00

40kr. – 125kr.
Alice i eventyrland. Teater Møn

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. En verden hvor kaniner kan tale, Filurkatten leder dig på afveje og dronninger ikke er smukke og gode, men brutalt hugger hovederne af folk.

Vær med når danser og performer Tilde Knudsen fortæller sin version af den elskede historie om Alice i Eventyrland af Lewis Carroll. Med sig har hun en kuffert fuld af fantasifulde kostumer af designer Susan Marshall. De er baseret på geometriske former, som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og er ligeså finurlige og foranderlige som eventyrlandet bag den låste dør.

Forestillingens udgangspunkt er de fantasifulde kostumer, der er skabt af engelske designer Susan Marshall. De er baseret på geometriske former, som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og er ligeså finurlige og foranderlige som eventyrlandet bag den låste dør. Tilde Knudsen fortæller:

”Normalt når man skaber en teaterforestilling så bliver kostumerne skabt og kommer på scenen hen imod slutningen af forløbet. Men sammen med Susan Marshall har vi arbejdet på en anden måde: Vi tog afsæt i kostumerne og de geometriske former fra dag et, og så gav vi liv til figurerne fra eventyret ud fra dem. Det har været en spændende og anderledes måde at arbejde på, og har givet forestillingen et stærkt visuelt udtryk”.

Figurerne fra Alice i Eventyrland kommer til live til musik skabt af komponist Klaus Risager, der med instrumenter og reallyde har skabt et sfærisk lydunivers der veksler mellem enkelthed, vildskab og kaos.

Varighed: Ca. 40 min.
Alder: For børn fra 5-10 år og deres voksne

Medvirkende: Tilde Knudsen. Kostumier: Susan Marshall. Instruktør: Peter Kirk. Komponist: Klaus Risager. Koreografisk konsulent: Liv Mikaela Sanz. Video: Emile Carlsen, Møn Sessions. Konsulent: Liv Mikaela Sanz

Pris: Børn/Unge: 55 kr. Gruppe børn/Unge: 40 kr. Gruppe voksen: 85 kr. Løssalg: 125 kr. Særrabat til voksne: 85 kr.

Detaljer

Dato:
15. april
Tidspunkt:
15:00
Pris:
40kr. – 125kr.
Begivenhed Kategori:
https://www.asterionshus.com/alice-i-eventyrland

Arrangør

Teater Møn
Telefon:
22921332
E-mail:
info@asterionshus.dk
View Arrangør Website

Sted

Teater Møn
Klintholm Havnevej 52
Borre, 4791 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
22921332
View Sted Website